01.11.2019

Priit Pedanik lahkus Digiekraanidest

Suvel 2019 sisenes suurettevõtja Margus Linnamäe välimeedia turule, ostes Media Investments & Holding OÜ kaudu Digiekraanid OÜ-d ja Megameedia Grupp OÜ-d haldava Digital Future OÜ. Holdingettevõtet jäid juhtima selle senine juht Priit Pedanik ning Megameedia Grupi juhina jätkas Eldur Vaas. Täna Priit Pedanik lahkus ettevõttest.

Fotol: Priit Pedanik

Seoses lahkumisega Digiekraanide juhi kohalt kirjutas Priit Pedanik:

“Täna täitus mul Digiekraanidega seotud ettevõtetes täpselt 8 aastat. See on päris pikk aeg. Ma olen kasvanud töötajana, kolleegina, isana, juhina ja inimesena. Mul on olnud suur au olla ümbritsetud parimate kolleegidega ja parimate koostööpartneritega! Ma ei kirjuta sellest, mida oleme ettevõttena selle kaheksa aasta jooksul saavutanud. Ma tahan kirjutada TEIST – head partnerid, kliendid, kolleegid ja – paljud teist – sõbrad.

Te olete mulle võimaldanud fantastilise sõidu nullist tippu. Teie olete aidanud luua Eestis ja päris kindlasti kogu Põhjala regioonis unikaalse välimeediaettevõtte. Just tänu teile on mul olnud au tüürida niivõrd erilist firmat niivõrd ägedas valdkonnas. Me oleme koos võtnud ette väga palju ägedaid projekte, oleme riskinud, eksinud, õppinud ja kasvanud. Ma olen saanud teha koostööd Eesti kaubanduse ja ettevõtluse vaieldamatute tipptegijatega – teiega! See on suur au ja privileeg. Aitäh teile selle eest!

Samas on see põhjagaasiga töötamine võtnud lõivu kõige olulisemalt – perekonnalt. Mul on kurb meel, et ma olen liiga vähe pannud tähele oma tütarde kasvamist. See muutub nüüd.

Tänasest ei ole ma enam Digiekraanide ja kogu selle ettevõttega seotud välimeediafirmade grupi tegevjuht. Ma annan südamerahuga ettevõtte edasi uutele omanikele ja uuele juhtkonnale.

Ise olen nüüd natuke aega metsas – ma elan Urvastes, Võrumaal. Puhkan, sõidan traktoriga, kütan sauna ja vaatan, kuidas lendab nahkhiir ja kõigub kaseke. Kuidas elab minu perekond. Mul on aega. Tulge külla.”

Silja Oja, TULI

Kõik uudised

TULIs on üle saja liikme. Liitu sinagi Eesti suurima turunduskogukonnaga!

Loe siit, mis hüvesid TULI liikmed naudivad.

TULIst lähemalt