02.03.2020

Olav Osolini raamat “Minu esimene elu” on ilmunud

Tänasest saab raamatupoodidest osta Olav Osolini elulooraamatut “Minu esimene elu”, mis, tundes Osolini, tõotab tulla pikk ja lõbus lugemine (440 lehekülge, 220 pilti). Ka kirjastuse Varrak peatoimetaja Krista Kaer ütles, et ta pole terve aasta jooksul nii palju naerda saanud, kui seda raamatut toimetades.

MIKS MA SEDA TEGIN?

Tõepoolest, miks? Kas ma tõesti arvasin, et keegi tahab üksipulgi teada, kuidas ma oma elukest elanud olen? Esialgu ei arvanud. Aga kui ma hakkasin ajaviiteks Facebookis kirjutama, esmalt sellest, mida ma olin lugenud või mida ma miskist asjast arvan, hiljem aga ka omaenda meenutusi ammustest aegadest, siis hakkasid inimesed kommentaarides küsima, miks ma oma mälestusi raamatusse ei vormi. Et nad tahaksid kangesti neid lugeda ning mõni väitis isegi, et ta oleks valmis sellise raamatu endale ostma. Algul ma ei võtnud seda tõsiselt, aga kui küsijatest sai juba väiksemat sorti koor ja kirjastajadki hakkasid uurima, kas nad võiksid seda olematut raamatut avaldama asuda, siis mõtlesin, et tõepoolest, miks mitte!

Aeg on kopp maasse lüüa ja mõned lahedamad lood aegade hämarusest välja kaevata. Sest olgem ausad, pulli on ikka saanud, ja miks mitte seda üheskoos meenutada!

OLAV OSOLIN

Raamatu “Minu esimene elu” esitlus toimub neljapäeval, 5. märtsil kell 17.00 Viru keskuse Rahva Raamatus, kus autoriga vestleb Varraku peatoimetaja Krista Kaer.

Silja Oja, TULI

Kõik uudised

TULIs on üle saja liikme. Liitu sinagi Eesti suurima turunduskogukonnaga!

Loe siit, mis hüvesid TULI liikmed naudivad.

TULIst lähemalt