Juhend restoranidele. Kuidas olla COVID-19 teiseks laineks hästi ette valmistatud?
Elame enneolematul ajal. COVID-19 esimene laine mõjutas suurt osa inimestest üle kogu maailma. Restoranid kaotasid sissetulekus ning need, kel oli vähem õnne ja kes ei suutnud pandeemia ajal vastu pidada, olid sunnitud kuulutama välja pankroti. Seetõttu on restoranide jaoks ülioluline olla valmis viiruse teiseks laineks.
![](https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17.png 2470w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-300x171.png 300w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-1024x584.png 1024w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-768x438.png 768w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-1536x876.png 1536w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-2048x1167.png 2048w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-336x192.png 336w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-672x384.png 672w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-483x276.png 483w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-966x552.png 966w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-700x400.png 700w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-1400x800.png 1400w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-910x520.png 910w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-350x200.png 350w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-770x440.png 770w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-1540x880.png 1540w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-368x210.png 368w, https://turundajateliit.ee/wp-content/uploads/2020/10/screenshot-2020-10-08-at-11-30-17-737x420.png 737w)
Hea valmisolek mitte ainult ei päästa paljusid restorane sulgemisest, vaid annab neile ka konkurentsieelise ja rahalise võidu. Lisaks parandab läbimõeldud toiduohutuse ettevalmistus, enesekontrolliplaan (HACCP) märkimisväärselt klientide kui ka töötajate turvalisust ja mõjub positiivselt ettevõtte mainele.
Linnalogistika platvorm ZITICITY on koostanud juhendi, mis mis aitab restoranipidajatel toime tulla viiruse teise laine ja klientide muutunud tarbimisharjumustega. Lisaks üldistele soovitustele leiab juhendist ka turunduslikke nõuandeid.
Lae alla:
Juhend restoranidele. Kuidas olla COVID-19 teiseks laineks hästi ette valmistatud?
Silja Oja, TULI