08.10.2020

Juhend restoranidele. Kuidas olla COVID-19 teiseks laineks hästi ette valmistatud?

Elame enneolematul ajal. COVID-19 esimene laine mõjutas suurt osa inimestest üle kogu maailma. Restoranid kaotasid sissetulekus ning need, kel oli vähem õnne ja kes ei suutnud pandeemia ajal vastu pidada, olid sunnitud kuulutama välja pankroti. Seetõttu on restoranide jaoks ülioluline olla valmis viiruse teiseks laineks.

Hea valmisolek mitte ainult ei päästa paljusid restorane sulgemisest, vaid annab neile ka konkurentsieelise ja rahalise võidu. Lisaks parandab läbimõeldud toiduohutuse ettevalmistus, enesekontrolliplaan (HACCP) märkimisväärselt klientide kui ka töötajate turvalisust ja mõjub positiivselt ettevõtte mainele.

Linnalogistika platvorm ZITICITY on koostanud juhendi, mis mis aitab restoranipidajatel toime tulla viiruse teise laine ja klientide muutunud tarbimisharjumustega. Lisaks üldistele soovitustele leiab juhendist ka turunduslikke nõuandeid.

Lae alla:

Juhend restoranidele. Kuidas olla COVID-19 teiseks laineks hästi ette valmistatud?

Silja Oja, TULI

Kõik uudised

TULIs on üle saja liikme. Liitu sinagi Eesti suurima turunduskogukonnaga!

Loe siit, mis hüvesid TULI liikmed naudivad.

TULIst lähemalt